Palveluohjaaja
Helsinki
Julkaistu: (09.06.2020)

Työpaikan kuvaus

Sykkiikö sydämesi mahtavaa asiakaspalveluasennetta, ihmisläheisyyttä sekä halua jättää kiiltävää työn jälkeä? Onko sinulla esimiestaitoja sekä kokemusta siivous- tai palvelualalta?

Hyvä, sillä kaipaamme juuri tällaisia henkilöitä kokoaikaisiin ja vakituisiin palveluohjaajan työsuhteisiin pääkaupunkiseudun alueelle!

Tässä työssä toimit esimiehen luottohenkilönä ja vastaat muun muassa perehdyttämisestä, työnohjaamisesta, laadunvalvonnasta sekä asiakaspalvelussa pääkaupunkiseudun kohteissa. Johdat työtä omalla esimerkilläsi, joten et peräänny myöskään siivoustyötehtävistä.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta iloisen, omatoimisen ja yrittäjähenkisen asenteen lisäksi ainakin b-ajokorttia ja hyvää englanninkielen taitoa. Luemme eduksi hyvät tietotekniset taidot sekä kokemuksen siivousalan tehtävistä.
Meille kuitenkin tärkeintä on sinun asenteesi! Osaat toimia erilaisissa ympäristöissä erilaisten ihmisten kanssa, etkä pelästy hektisyyttäkään.

Haemme nyt henkilöä, joka tekee pääosin arkipäivisin töitä. Lisäksi haemme myös vuorotyöpainoitteista tekijää. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta näytä kyntesi ja vakinaistu asiakkaamme omille kirjoille!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitahan tulemaan hakemusta!

Lisätietoa saat tarvittaessa arkisin klo 11-13 Heidiltä
p. 040 624 7681
heidi.alitalo@logistiikkaratkaisut.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Kiinteistöala ja puhtaanapito
Julkaistu: 06.09.2020
Haku päättyy: 30.06.2020