Kunnossapitoasentaja
Hämeenlinna
Julkaistu: (08.06.2020)

Työpaikan kuvaus

Hei kunnossapitoasentaja, meillä olisi sinulle töitä!

Jo 70 vuoden kokemuksen omaava vakavarainen ja iso asiakasyrityksemme kaipaa nyt Nurmijärvelle ammattitaitoista kunnossapitoasentajaa riveihinsä. Olistiko se mahdollisesti sinä?

Työpaikasta

Kunnossapitoasentajan työt sisältävät monipuolisesti ja vaihtelevasti tuotannon koneiden ja laitteiden kunnossapito- ja huoltotyöt sekä vikakorjauksia betonielementtitehtaalla.

Mitä tehtävässä tarvitset

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä erilaisten koneiden käytöstä, huollosta sekä mekaanisesta asennuksesta. Olethan oma-alotteinen, jostava sekä organisointi- ja yhteistyökykyinen. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavanlaisista kunnossapitotehtävistä ja isona plussana pidämme hitsaustaitoa. Esimerkiksi autonasentajan tutkinto antaa hyvät valmiudet tehtävässä suoriutumiseen. Työtä tehdään 2-vuorossa, joten onhan sinulla valmiudet myös siihen.

Tehtävä antaa sinulle

Tässä tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan, aitiopaikalle betonielementtitehtaan arkeen. Tarjoamme sinulle vakaan yrityksen sekä mukavien työkaverien tuen. Tarjolla on vakituinen työ sekä kilpailukykyinen palkka.

Tunnistitko itsesi?
Laita hakemusta jo tänään, sillä paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 11-13 Heidi Alitalolta p. 040 624 7681, heidi.alitalo@logistiikkaratkaisut.fi

Paikkakunta: Hämeenlinna
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 06.08.2020
Haku päättyy: 28.06.2020