Citywork logistiikka- ja resursointiratkaisut on osa Citywork -konsernia. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia tehtäviä erityisesti logistiikan alalta. Haemme jatkuvasti monipuolisesti logistiikka- sekä muiden tuotantoalojen ammattilaisia ja alasta kiinnostuneita kauttamme varasto-, terminaali- ja kuljetustehtäviin. Citywork tarjoaa lisäksi mahdollisuuden uusiin haasteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen koulutusohjelmiemme avulla.

Profiili.io – helppoa työnhakua

Käytössämme on ammattirekrytoijien luoma profiili.io -profiilipalvelu. Keskitymme tyypillisen CV:n sijaan monipuolisesti erilaiseen osaamiseen. Me uskomme, että kaikella osaamisella on tarvetta ja oppia voi kertyä monipuolisesti eri ympäristöistä. Kun luot profiilin järjestelmäämme, pystyt samalla profiililla hakemaan kaikkia työpaikkojamme muutamalla klikkauksella. Sinun ei siis tarvitse täyttää pitkiä hakemuskaavakkeita vaan yksi profiili mahdollistaa nopean työnhaun!

Luo profiili

Avoimet työpaikat

Kaikki avoimet työpaikkamme löydät Cityworkin sivuilta. Avaamme lähes päivittäin uusia paikkoja ympäri Suomea. Luo profiili järjestelmäämme ja hae sinulle sopivia paikkoja. Voit myös asettaa itsellesi Hakuvahdin, joka ilmoittaa aina sopivien työpaikkojen avautumisesta.

Katso avoimet työpaikat

Kasva kanssamme – kaikella osaamisella on tarvetta

Vuoden jokaisena päivänä sadat työntekijämme lunastavat asiakaslupauksemme ja ylläpitävät hyvää tekemisen meininkiä. Täytä profiili, laita hakemus tai tutustu lisää palveluihimme! Me haluamme saada sinun osaamisesi osaksi tiimiämme!

Citywork logistiikka- ja resursointiratkaisut