Optimaalinen työvoima

Mitä jos resurssien puute ei olisi kasvun esteenä?

Citywork logistiikka- ja resursointiratkaisuiden neljä tukijalkaa ovat optimaalinen ja osaava henkilöstöresurssi, jota ohjaa aina paikallinen terminaalikohtainen työnjohto, tukenaan valtakunnallinen palvelutiimi. Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 020 323 320!

Palveluratkaisut

Parannamme työn tuottavuutta panostamalla osaavan työvoiman löytymiseen sekä optimoimalla työvoimaresursseja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja nostetaan liiketoimintanne kasvuun.

Citywork on toiminut johtavien logistiikka- sekä muiden tuotantoalan yrityksien kanssa yhteistyössä jo vuodesta 2006. Olemme olleet optimaalisen henkilöstöresurssien toimittaja ja omaamme vahvan sijan henkilöstövuokrauspohjaisessa yhteistyössä.

Ulkoistus

Prosessien ulkoistaminen ja keskittyminen ydin­liiketoimintaan.

Kokonaisulkoistus
Laajin ulkoistusmallimme, jossa tuottavaa työtä tekevät henkilöt ovat kokonaisuudessaan ulkoistettu Cityworkin palveluyhtiölle ja asiakas vastaa ainoastaan kokonaisuuden työnjohtamisesta. Citywork nimeää oman palveluvastaavan, jonka kanssa asiakkaan työnjohdon on helppo asioida ja yhdessä varmistaa tehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen.
Osaulkoistus
Suppeampi vaihtoehto. Asiakas säilyttää itsellään minimi- tai keskimääräistä tarvettaan vastaavan henkilöstön ja ulkoistaa toiminnastaan tästä ylittävän osan. Tässä ratkaisussa Citywork nimeää oman palveluvastaavan varmistamaan joustavan palvelun ja laadukkaan lopputuloksen asiakkaalle.

Resursointipalvelu

Työvoiman tuottavuuden kasvattaminen muuttuvien kulujen optimoinnilla.

Optimaalinen henkilöstöresurssi

Ylläpidämme asiakaskohtaisia ja alueellisia osaajaresursseja, josta asiakkaamme saavat aina tarpeen mukaisen henkilöstöresurssin käyttöönsä. 

Koulutusohjelmat
Koulutamme työnohessa uusia työntekijöitä sekä esimiehiä. Panostamme erityisesti mm. hyviin kaluston käsittelytaitoihin, työturvallisuuteen, tiimityöskentelyyn ja esimiestaitoihin.

Citywork kumppanina

Citywork logistiikka- ja resursointiratkaisuiden neljä tukijalkaa ovat optimaalinen ja osaava henkilöstöresurssi, jota ohjaa aina paikallinen terminaalikohtainen työnjohto, tukenaan valtakunnallinen palvelutiimi.

T

Paikallinen työnjohto ja asiakashoito

Esimiehet tekevät kiinteää yhteistyötä asiakkaiden työnjohdon kanssa, jotta yhdessä sovitut tavoitteet saadaan ylitettyä päivittäin. Asiakaskohteen koosta riippuen esimiehiä on tarpeenmukainen määrä ja tarvittaessa jokaisessa vuorossa on oma tiimivetäjä, joiden esimiehenä toimii palveluesimies.

Z

Tunti- ja suoritehinnoittelu

Palvelumme veloitetaan pääsääntöisesti tunti-ja suoriteperusteisesti, määritämme asiakkaidemme kanssa tavoitetasot palveluiden kustannus-ja laatumittareiden kehittymiselle. Näitä seuraamme avoimesti ja jaamme yhdessä saavutetut hyödyt tasan.

Optimaalinen ja osaava henkilöstöresurssi

Optimaalinen ja osaava henkilöstöresurssi on yksi neljästä Cityworkin logistiikkaratkaisujen keskeisistä toiminnoista. Ylläpidämme asiakaskohtaisia ja alueellisia osaajaresursseja, josta asiakkaamme saavat aina tarpeen mukaisen henkilöstöresurssin käyttöönsä. 

\

Valtakunnallinen palvelutiimi

Palvelutiimi tukee ja varmistaa, että optimaalinen henkilöresurssi on aina käytössä sataprosenttisesti. Tiimi tukee paikallisia esimiehiä työntekijöiden löytämisessä, resurssien suunnittelussa, HR-tehtävissä sekä palkkahallinnossa.
Logistiikka- ja resursointipalveluidemme asiakkaille on lisäksi 24/7 päivystys, jolla varmistetaan vuoden jokaisena päivänä palveluiden laadun toteutumine muuttuvissakin tilanteissa.

Testaa Profiilivahtiamme ja löydä sopivat tekijät

Profiilivahtimme auttaa yrityksiä löytämään sopivat tekijät, ilman turhia palavereita. Uuden tiimiläisen tai työntekijän löytäminen voi olla ajankohtaista ja akuuttia tai rekrytointipäätöstä vielä pohditaan. Profiilivahdin voi asettaa päälle etsimään sopivia kandidaatteja ja päätöksiä voi tehdä vasta myöhemmin. Testaa rekrytoinnin parasta kumppania!

Luo ilmainen Profiilivahti

Tarve erityisosaamiselle? Testaa Profiilivahtiamme ja selaa anonyymejä profiileja!