Me Cityworkillä takaamme asiakkaillemme, ettei henkilöstöresurssien puute muodostu kasvun esteeksi ja töissä on optimaalinen työvoima kannattavan kasvun tukena. Cityworkin palveluratkaisuja käyttävät johtavat kotimaiset ja kansainväliset logistiikka- ja tuotantoalan yritykset. Tunnemme monipuolisesti logistiikka- ja tuotantoalojen vaatimukset ja olemme luotettava kumppani tilapäisissä resursointitarpeissa, pysyvämmissä henkilöstöratkaisuissa ja ulkoistuksissa.

Palveluihimme kuuluvat ulkoistus- ja resursointiratkaisut

Ulkoistukset voimme toteuttaa koko- tai osaulkoistuksina. Kokoulkoistus on laajin ulkoistusmallimme, jossa tuottavaa työtä tekevät henkilöt ovat kokonaisuudessaan ulkoistettu Cityworkin palveluyhtiölle, asiakas vastaa ainoastaan kokonaisuuden työnjohtamisesta.

Osa-ulkoistuksessa asiakas säilyttää itsellään minimi- tai keskimääräistä tarvettaan vastaavan henkilöstön ja ulkoistaa toiminnastaan tästä ylittävän osan. Tässä ratkaisussa Citywork nimeää oman palveluvastaavan varmistamaan joustavan palvelun ja laadukkaan lopputuloksen asiakkaalle.

Resursointipalveluissa ylläpidämme asiakaskohtaisia ja alueellisia osaajaresursseja, josta asiakkaamme saavat aina tarpeen mukaisen henkilöstöresurssin käyttöönsä. Tälläkin hetkellä esimerkiksi yli 100 työtekijää työskentelee vaihtelevissa hommissa pääkaupunkiseudulla.

Onnistuneet palveluratkaisut juuri teidän tarpeisiinne

Citywork toimii logistiikkakeskuksien, terminaalien ja varastojen parissa vuoden jokaisena päivänä. Ymmärrämme alan tarpeet, muutokset ja tiedämme, miten palveluratkaisuilla saavutetaan molemmin puolinen hyöty. Suunnittelemme, ratkaisemme, optimoimme, resursoimme, teemme kaiken, jotta teidän olisi helppo toimia saumattomasti!

Ota rohkeasti yhteyttä: logistiikkaratkaisut@citywork.fi tai soita 020 323 320.

Ota yhteyttä

Me ratkaisemme!

Citywork Logistiikkaratkaisut