Miksi hakea töitä Cityworkin kautta?

Vahvuutena tyytyväiset työntekijät sekä asiakkaat

Panostamme oikeiden henkilöiden löytymiseen ja viihtyvyyteen. Näin asiakkaamme saavat juuri tarpeisiinsa sopivan työntekijän ja työntekijämme osaamistaan vastaavan työn. Kohtaamme työntekijämme inhimillisesti ja kannustamme pitkään uraan kanssamme. Tämä on suurin valttimme ja siitä yhteisömme on tunnettu. Citywork tarjoaa erilaisia työnteon mahdollisuuksia monella eri alalla. Päätoimintamme keskittyy logistiikkaan, teollisuuteen ja rakentamiseen. Teemme paljon töitä sen eteen, että työntekijät ja työt kohtaavat. Citywork on toiminut ympäri Suomea jo vuodesta 2006 asti. Olemme siis jo melkein 15 vuoden ajan olleet mukana henkilöstöpalvelualalla ja tarjonneet parasta palvelua asiakkaillemme.

Uskomme, että meille jokaiselle löytyy töitä

Citywork on täynnä mahdollisuuksia hyvän asenteen omaaville työntekijöille. Etsimme joukkoomme energisiä, työntekemiseen myönteisesti suhtautuvia henkilöitä, jotka ovat alansa ammattilaisia tai jotka haluavat olla sitä tulevaisuudessa. Yhä useammat työpaikat täytetään nykyisin ilman työpaikkailmoitusta, suoraan profiilipalvelustamme. Siksi me Cityworkillä uskomme siihen, että profiilin luodessasi täytät työhakemuksen viimeisen kerran. Profiilipalvelumme on digitaalinen CV, hakemus ja portfolio kaikki samassa paikassa. Kun kerran täytät osaamispohjaisen profiilin, pystyt sen jälkeen hakemaan useita työpaikkoja muutamalla klikkauksella. Samalla halutessasi varmistat, että olet asiakkaidemme profiilivahtien löydettävissä. Etsimme palvelustamme jatkuvasti sopivia profiileja, jotka yhdistämme asiakkaidemme tarpeiden kanssa.

Ihmiset ja kohtaamiset

Haluamme aina kohdata ihmisen ihmisenä. Pyrimme tekemään työnhaun niin helpoksi kuin mahdollista. Työsopimuksen syntyessä jatkamme yhteydenpitoa ja haluamme myös tietää, miten työntekijöillämme kohteissa sujuu.

Tässä muutama syy, aika hyviä eikö vaan?

 

Pääset katsomaan avoimet työpaikat linkin takaa.

Avoimet työpaikat

 

Profiilin voit täyttää tästä.

Täytä profiili

Aurinkoa viikkoon uudesta duunista!