Me Cityworkillä räätälöimme mallin aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kevään 2020 aikana aloitimme testaamaan yhdessä YIT:n kanssa logistiikkaparia, jonka tarkoituksena on avustaa työmaalla ja vauhdittaa työntekijöiden edistymistä. Työtehtäviin ja vastuisiin kuuluu uuden kerrostalotyömaan autohallin siisteys ja järjestys sekä materiaalien vastaanotto ja varastointi. Logistiikkaparin tehtävä on varmistaa tavaroiden kuljetus oikeaan paikkaan ja aikaan työmaalla, jotta YIT:n työntekijät voivat keskittyä omiin työtehtäviinsä.

YIT:n vastaava työnjohtaja Timo Vahtera kertoo, että työtehtäviä on aiemmin hoidettu oman työvoiman turvin ja vastuu on jakautunut kaikille. Lisähommia on tehty oman työn ohessa. ”Päätimme, että nyt kokeilemme tätä uutta järjestelyä sisävalmistusvaiheen aikana, jolloin materiaalivirta on suurimmillaan. Ja täytyy sanoa, että homma on toiminut hyvin.” Vahtera kehuu.

Cityworkin logistiikkaparina toimi Osku Suominen ja Marlo Heino. Osku kertoo työstään, ”Ollaan otettu tavaraa vastaan, viety asuntoihin, autettu muita työmaan raksamiehiä ja ollaan päästy itsekin harjoittelemaan rakennusalan tehtäviä, mm. piikkausta ja hiomista. Vaihtelevaa ja monipuolista työtä, mikään päivä ei ole samanlainen. Hyvin on sujunut ja ollaan saatu hyvää palautetta, se on tärkeä juttu.”.

Myös Marlo pitää työtehtävistään, ”Otamme vastaan parkkihallissa asuntoihin vietäviä tavaroita kuten parkettia, laattoja, ovia jne., jotka sitten viedään nokkakärryillä ja kantamalla talon eri kerroksiin. Pidetään varastoalue siistinä. Tämä on aika fyysistä duunia, mutta mukavaa ja tulee opittua uuttakin.”.

Kiitokset YIT:lle mukavasta ja onnistuneesta yhteistyöstä, jatketaan samaan malliin! Sekä suuri kiitos Oskulle ja Marlolle hyvästä työstä! Hyvä kundit!

Minkälainen tilanne teillä on? Kokeillaanko logistiikkaparia myös teidän työmaallanne?

Ota rohkeasti yhteyttä!