Citywork on toiminut maailman johtavien logistiikkayrityksien kanssa yhteistyössä jo vuodesta 2006. Olemme olleet optimaalisen henkilöstöresurssin toimittaja ja saaneet vahvan sijan monipuolisessa yhteistyössä. Vuonna 2018 Citywork on laajentanut palvelutarjontaansa myös logistiikan alihankintapalveluihin.

Laadukkaat palvelumme perustuvat neljään tukijalkaamme:

Ratkaisukeskeisyys

Suhtaudumme asioihin positiivisesti ja avoimesti. Löydämme ratkaisut ja haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Olemme saaneet kiitosta nopeasta reagoinnista asiakkaan toiveisiin ja osaamme soveltaa asiakkaan tarpeita ketteriin palveluratkaisuihin.

Tavoitettavuus

Meidät tavoittaa helposti. Ollessamme varattuja, ilmoitamme siitä ja palaamme pikaisesti asiaan. Päivystämme 24/7. Reagoimme asiakastarpeisiin ja muutoksiin välittömästi. Käytössämme on palvelunumero, josta asiakas saa apua tilanteeseen kuin tilanteeseen kelloon katsomatta. Teemme yhteistyöstä helppoa ja vaivatonta.

Palveluasenne

Asenteemme takaa, että viemme asiat loppuun saakka sovitun mukaisesti. Haluamme saavuttaa sovitut tavoitteet sekä mittarit. Ylitämme odotuksia ja tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja. Emme halua kangistua tuttuun ja turvalliseen vaan mukaudumme tilanteiden mukaisesti.

Arvolupaus työntekijöillemme

Haluamme työntekijöidemme olevan ylpeitä työskentelystä meillä ja kertovan siitä eteenpäin. Varmistamme työntekijöillemme sopivan määrän työtä sekä parhaan mahdollisen esimiestuen. Takaamme heille turvallisen ja kannustavan työympäristön. Hyvä maineemme ja onnistuneet projektit ovatkin taanneet sen, että löydämme työpaikkoihimme aina hurjan joukon päteviä ammattilaisia ja lisäksi ylläpidämme paikkakuntakohtaisia osaajaverkostoja.

Tavoitteemme

Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme laadukasta ja pitkäjänteistä palvelua, molemmin puolista hyötyä tuottaen. Palvelut tuotetaan asiakkaan toimintakuvausten ja sovittujen palvelulupausten mukaisesti. Asiakas voi luottaa siihen, että homma toimii!

Ota meihin yhteyttä logistiikkaratkaisut@citywork.fi tai soita 020 323 320.

Kasvusi tukena

Logistiikka- ja resursointiratkaisut