Välitämme ihmisistä

Me Cityworkissä toimimme yhteisten arvojen ohjaamina

Toimintamme ytimessä on aina yksilö, ihminen. Välitämme ihmisistä ja edistämme yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia kaikissa tilanteissa. Olemme ratkaisu­keskeisiä ja suhtaudumme ihmisiin ja asioihin myönteisesti. Päätöksemme perustuvat aina parhaaseen käsitykseemme tosiasioista.

Citywork -konserni

Citywork on suomalaisessa omistuksessa ja perustettu vuonna 2006. Cityworkillä on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.

Cityworkin liikevaihto oli vuonna 2019 noin 16,8 miljoonaa euroa. Citywork on kasvanut lähivuosina merkittävästi niin orgaanisesti kuin yritysostojenkin kautta. 2019 työntekijöitä konsernissa on noin 50.

Citywork Henkilöstöpalvelut

Citywork tarjoaa henkilöstöpalveluita valtakunnallisesti koko Suomessa ja työllistää lähes 2000 palkansaajaa. Citywork Henkilöstöpalvelut on erikoistunut monipuolisesti eri alojen henkilöstövuokraukseen, ulkoistukseen, resursointiin ja rekrytointiin. Tutustu Cityworkin Henkilöstöpalveluiden toimintaan lisää:

Avustaja.fi

Avustaja.fi on Citywork Avustajapalveluiden tuottama henkilökohtaisen avun palvelu. Citywork Avustajapalveluissa on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja kunnille.

HR-yhtiöt

HR-yhtiöt tarjoaa ratkaisuja henkilöstötarpeisiin kaikilla toimialoilla. HR-yhtiöiden tarjoama Heti Palkka -malli erottaa yhtiön kilpailijoistaan.

Projektivoima

Projektivoima on rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut luotettava kumppani, jolla on alalta vahva kokemus ja osaaminen.