Kasvusi tukena

Citywork -konserni

Me uskomme, että jokaisella yksilöllä on omat vahvuutensa ja kunnianhimonsa, jotka me puolestaan yhdistämme asiakkaidemme tarpeisiin. Haluamme löytää parhaan työpaikan tekijälle ja parhaan työntekijän asiakkaalle.

Citywork -konserni

Citywork -konserni on suomalaisessa omistuksessa oleva henkilöstö- ja palvelutalo, joka on perustettu vuonna 2006. Konsernilla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joista pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta sekä palvelemaan valtakunnallisia asiakkaitamme. Citywork-konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 yli 21 miljoonaa euroa. Citywork -konserni on kasvanut lähivuosina merkittävästi niin orgaanisesti kuin yritysostojenkin kautta. Citywork -konsernin yhtiöt löydät alta.

Citywork Henkilöstöpalvelut

Monipuolinen kumppani henkilöstöalalla. Citywork Henkilöstöpalvelut tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja, 2020-luvun rekrytointia ja nopeaa reagointia asiakkaan tarpeisiin.

Avustaja.fi

Avustaja.fi on Citywork Avustajapalveluiden tuottama henkilökohtaisen avun palvelu. Citywork Avustajapalveluissa on vuosien kokemus henkilökohtaisen avun palveluiden tarjoajana avustettaville ja kunnille.

HR-yhtiöt

HR-yhtiöt tarjoaa ratkaisuja henkilöstötarpeisiin kaikilla toimialoilla. HR-yhtiöiden tarjoama Heti Palkka -malli erottaa yhtiön kilpailijoistaan.

Projektivoima

Projektivoima on rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut luotettava kumppani, jolla on alalta vahva kokemus ja osaaminen.